Aquestes trufes tenen historia, me les va ensenyar la Tere i són les que ens van llençar a la fama! Proveu de fer-les i si us agrada la xocolata amb llet podeu canviar 100g de xocolata negra per 100g de xocolata amb llet. També són bones arrebossades amb sucre glaç.
Ingredients:
- 300 g de xocolata negra de bona qualitat
- 200 cc de nata líquida 35% MG
- 200 g de fideus de xocolata
- 4 cdes de conyac “mascaró” (optatiu)
- Desfeu la xocolata i afegiu-hi la nata líquida ben calenta i el conyac.
- Deixeu-la refredar totalment.
- Bateu-la amb la batedora elèctrica fins que canviï de color més blanquinós
- Poseu-la a la xeringa o màniga pastissera (o amb dues culleretes) i aneu fent boletes a sobre d’una plata plena de fideus de xocolata i poseu-la al congelador uns minuts.
- Formeu les trufes (20g) arrebossant-les amb els fideus de xocolata i guardeu-les al congelador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada