diumenge, 26 de gener del 2014

Trufes gelades

Aquestes trufes tenen historia, me les va ensenyar la Tere i són les que ens van llençar a la fama! Proveu de fer-les i si us agrada la xocolata amb llet podeu canviar 100g de xocolata negra per 100g de xocolata amb llet. També són bones arrebossades amb sucre glaç.                                        

Ingredients:
  • 300 g de xocolata negra de bona qualitat
  • 200 cc de nata líquida 35% MG
  • 200 g de fideus de xocolata                             
  • 4 cdes de conyac “mascaró”  (optatiu)
La preparació
  1. Desfeu la xocolata i afegiu-hi la nata líquida ben calenta i el conyac.
  2. Deixeu-la refredar totalment.
  3. Bateu-la amb la batedora elèctrica fins que canviï de color més blanquinós
  4. Poseu-la a la xeringa o màniga pastissera (o amb dues culleretes) i aneu fent boletes a sobre d’una plata plena de fideus de xocolata i poseu-la al congelador uns minuts.
  5. Formeu les trufes (20g) arrebossant-les amb els fideus de xocolata i guardeu-les al congelador.
I Bon Profit!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada