Variacions de la Carme amb la coca de iogurt
Segur que tots coneixeu
la coca de iogurt:
- 1 iogurt
- tres ous
- dues mesures del iogurt de sucre
- tres de farina
- i una d’oli
- un sobre de llevadura…
Aquesta és la
proporció tradicional, però
amb un ou de més i les
clares ben muntades
queda molt més esponjosa.
Necessiteu motlles
petits d’aquells de silicona que tenen formes,
o bé amb papers
de magdalena, però va millor
amb motlles.
Repartiu la
massa crua en tres
parts:
- En una hi poseu
un rajet de ratafia, hi barregeu
un bon grapat de nous, també s’hi pot posar nous i panses,
si no us agraden, uns
100g o 150g de nous,
i ho poseu en un tipus
de motlle. (6 pastissets de nous).
- En una altra part hi poseu un raget de licor
de fruita i poma tallada
a trossets. Molta poma, dues més
per a sis pastissets. I ho poseu
en un altre tipus de motlle. (6
de poma).
- A la darrera
part de la massa i
poseu xocolata una mica
desfeta al microones, que
es barregi amb la
massa i li doni color
fosc, però que en quedin
també engrunes sense desfer. I ho poseu
al tercer tipus de
motlle. (8 de xocolata).
- També les
podeu fer sense res, tipus magdalenes.
Hi espolseu sucre
per sobre.
I Bon Profit!
I Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada