Avui erem dos a
dinar, a casa meva
cada dia hi dinem
persones diferents, un dia
dina l’Oriol sol, un altre dia l’Oriol i l’Enric, un altre
dia l’Oriol i jo i així anem
fent totes les combinacions possibles. Avui
jo dinava amb el
meu fill, l’Oriol, i em venia
de gust un arrosset. Però un arròs
a la cassola com Déu
mana, només per a
dos, fa una mica de mandra.
I m’he recordat
de l’arròs amb cloïsses.
Feia temps que no el feia, però
m’ha sortit molt bo i és molt fàcil.
Ingredients: (4
persones)
- Arròs
- Cloïsses 700 grams
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 – 2 cebes
- oli
- sal
- 2 grans d’all
- Trinxeu ben petits els pebrots, la ceba i l’all i feu-ho sofregir fins que la verdura hagi perdut l’aigua.
- Afegiu-hi les cloïsses i remeneu-les amb una cullera de fusta fins que es vagin obrint.
- Tireu-hi l’arròs i ho cobriu tot amb un fumet de peix o amb un brou del tipus que sigui: tetrabric o pastilla.
- Que bulli 12 minuts i que en reposi 3 ó 4 més tapat.
Senzill i gustós! Aquest arròs tens raó que no fa mandra preparar-lo! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies per seguir-nos... t'agradarà aquest arròs!!! Un abraçada.
Elimina