divendres, 31 de gener del 2014

Besuc a l’estil de la Júlia

Aquest besuc de la Júlia  és molt fàcil i en 30 minut ja està llest fet.
És important  que quedi clar que aquests besucs els ha pescat el Pepe i els ha cuinat la Júlia. Haig de dir que  m’han recordat aquell gust de peix de quan era petita. Bien por el Pepe!
Ingredients:
  • besucs
  • llimona
  • ceba
  • sal
  • oli
  • pebre (optatiu)
  • vi blanc
Com es fa:
  1. En una safata de forn es posa tot en cru, un llit de ceba tallada en juliana, rodanxes de llimona i una mica de vi, els besucs salats i amb un tall de llimona en els talls que els fet tal com es veu a la fotografia.
  2. Es posa un raig d'oli per sobre i es fiquen al forn a 180º. El temps dependrà de la mida del peix i de cada forn.
I Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada