dijous, 30 de gener del 2014

Espaguetis amb anxoves.

Ingredients:
  • 500 g d’espaguetis
  • 4 o 5 tomàquets madurs
  • 1 llauna d’anxoves
  • orenga
  • sal
Elaboració:
  1.  Es fan bullir els espaguetis amb molta aigua i sal i un raget d’oli, els minuts que indiqui el seu paquet, segons el gruix.   
  2. Es ratlla  el tomàquet en un bol que pugui anar  al microones s’hi tira  sal,  una miqueta  d’oli i força orenga fins que acabi de coure.   No cal  que estigui  molt molt cuit.   
  3. Un cop  tret  del microones s’hi afegeixen les anxoves tallades a trossets petits amb el seu oli, si ens sembla massa oli podem deixar-ne una mica, però dóna gust d’anxoves a tota la salsa. 
  4. Quan la pasta ja està, s’escorre i es barreja amb la salsa   i se serveix de seguida. 
  5. No  cal tirar-hi formatge ratllat, però si us agrada també hi va bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada