Aquestes sardines
les feia la meva mare. Ara fa pocs dies que ens ha deixat per sempre i jo no sé
perquè em trobo fent els plats que ella feia. Estic contenta perquè als de casa
també els hi ha agradat. Aquesta és la recepta tal i com la feia ella. Tot i que
en lloc de posar-ho en un recipient de vidre com he fet jo, ella sempre ho
posava en un de fang.
Ingredients:- Sardines
- oli
- farina
- vinagre, una tasseta
- pebre vermell dolç
- sal
- 3 grans d’alls
- llorer
- farigola
- i cullerot d’aigua
Preparació:
- Es netegen i es fregeixen les sardines una mica salades i enfarinades. Es retiren.
- En el mateix oli (si està net) si no es cola i se n’hi afegeix de net, s'hi posa llorer, farigola, tres grans d’alls, el vinagre i el cullerot d’aigua i es deixa bullir un quart d’hora.
- Es posa el pebre vermell dolç fins que agafi bastant color i s’hi afegeixen les sardines. Es deixen un moment i es deixen refredar.
Es serveixen
sempre fredes.
Va molt bé fer-ho
en una cassola de fang. Es conserven uns quants dies. Una setmana ben bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada