Aquest és un post dedicat a Monalitza
de la web El somriure de
Monalitza , (que també té un
raconet dedicat a la cuina)
per agrair-li unes
paraules que m’han fet recordar
que aquí s’haurien de penjar posts una mica
més sovint.
Ingredients (per a 6-8 persones):
- 5 ous
- 3 quarts de litres de llet
- 5 cullerades de sucre
- 2 cullades rases de Maizena
- 2 cullerades plenes de farina.
- Fem pasta de bunyols amb 1 ou les dues cullerades de farina, una de sucre i una mica de llet que anem afegint fins que tinguem la consistència adequada per poder arrebossar les rodanxes de poma.
- Les fregim donant-los-hi la volta dues o tres vegades perquè la poma quedi cuita i tova.
- Es passen per paper de cuina per absorbir l’oli.
Quan està una mica
pressa i ja ha espessit
prou per aguantar-se
damunt dels bunyols,
encara que no estigui freda
del tot, la repartim
a cullerades per
damunt dels bunyols, sense
deixar que baixi pels
costats. I deixem que s’acabi de refedar.
Poc abans
de servir-la hi tirem
sucre i elS cremem amb el ferro
ben calent.
I Bon Profit!
Mmmmmm!
ResponEliminaMmmmmm!
ResponEliminaMmmmmm!
ResponEliminaHa de quedar boníssim...
ResponElimina