divendres, 31 de gener del 2014

Cuixa o espatlla de xai a les herbes

Ei!  m’adono  que no hi ha  segons plats.  No  sé  què  ho fa,  potser  haurem  de posar-hi  remei.

Unes hores abans,  si pot  ser  tota la nit millor,  es posa  la  carn  a marinar  amb   sal,   oli  i uns quants  brots  de farigola i romaní.

La  posem  al forn  a 180-200 º  i mentre  es  comença  a fer la  cuixa,  pelem  patates  (entre una  i dues  per  persona,  segons  la mida)  i les  tallem  a rodanxes  ben  fines. Les  anem repartins  al voltant  i a  sota  de la cuixa  que hem d’anar girant  de tant en tant.  Fins que la carn  estigui  al  punt  que ens  agrada,  més o menys  mitja  hora  o tre  quarts  al forn.   Si  les patates  s’enrtosseixen  les  anem traient  perquè  no se’ns  cremin.


Si  fem  una amanideta  per acompanyar  ja  es pot  servir  de  plat  únic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada