Avui he anat a
dinar amb la meva amiga
Elena. Hi havia tres o quatre
primers plats per triar
i l’Elena diu:
- Jo demanaré sopa de meló,
perquè d’amanides, de cols
de Bruseles i d’arròs jo en faig,
en canvi de sopa de meló, no.
- Doncs jo la
demanaré també, perquè amb la calor ve de gust,
però jo si que la faig.
La sopa de meló que ens han portat tenia nata
líquida. No és pas
que no fos bona. Ho era, però a mi
m’agrada més la més
senzilla de totes que és la que jo faig a l’estiu,
quan fa calor, com ara.
- Es tritura un meló, ben fresquet, que no sigui molt madur. (Fer aquesta sopa va bé per aprofitar algun meló que no és gaire dolç i que per postres no ens ve gaire de gust).
- I segons com ens agradi d’espès hi anem afegint un brou, d’aquests de tetrabric, del que ens agradi més. No se n’hi ha de posar gaire, que si no queda molt líquid.
Es serveix amb encenalls de pernil. S’ha
de mantenir fred i
menjar fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada