dijous, 30 de gener del 2014

Tagliatelles amb cloïsses amb sèpia o gambes

Avui com que volia fer un dinar una mica especial, ràpid (si t'organitzes) i molt bo, he fet aquest plat de pasta que no falla. aquesta recepta la he aprés de la Mireia Carbó i jo la vaig variant.
Ingredients:
  • 500g de tagliatelles 
  • 400g de cloïsses
  • 50g pernil del país
  • 2 alls i julivert picats
  • oli i sal


1. Es renten les cloïsses i es posen amb aigua freda i força sal.
2. Es fregeixen un minut el pernil, l'all i el julivert.
3. Es couen les cloïsses amb mig got d'aigua fins que s'obrin.
4. S'hi afegeixen a la cassola. Es pot deixar preparat al matí.
5. Ara él el moment de posar el que triïs: gambes, sèpia...
6. Al mateix moment de dinar es couen els tagliatelles i s'hi afegeixen a la cassola.
7. I Bon Profit!
Si voleu posar gambes millor pelades.
Cloisses, o xirles, o rossellones.... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada