Aquest pastís no passa mai de moda. Agrada a tothom. És molt suau, fi, lleuger i combina amb tot.
Serveix tant per un bufet com per un sopar íntim. Fa festa. Es pot deixar fet el dia abans. No és car.
Què més voleu?
Ingredients:
- 1 quilo de carbassó
- 200 g de ceba
- 2 grans d’all
- sal, pebre i nou moscada
- 1 dl de llet (1 tasseta petita)
- 5 ous
- oli
Com es fa:
- Peleu els carbassons, deixeu la meitad de la pell.
- Talleu-los a daus.
- Peleu la ceba i talleu-la a llunes.
- En un cassó amb oli coeu la ceba a poc a poc, sense que agafi color.
- Afegiu-hi els daus de carbassons i els alls pelats. Tapeu-ho i deixeu-ho coure 20 min.
- Escorreu-ho molt bé, fins i tot amb el xino i la mà de morter.
- Bateu els ous amb la llet, la sal i la nou moscada.
- Barregeu tots els ingredients.
- Unteu un motlle rectangular amb mantega i poseu-hi un paper al fons i torneu-lo a untar.
- Coeu el pastís al bany maria, al forn a 180º, durant 45 min.
- Deixeu-lo reposar abans d’abocar-ho en una plata.
- Cobriu-lo amb maionesa per sobre i poseu enciam tot al voltant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada