Bona nit, són
les 20:20 del
vespre i estic fent
el sopar. Avui he arribat a les vuit en punt a casa,
és una gran sort, ja que cada dia arribo cap a les nou. Avui
pensava fer la típica
crema de verdures que faig
sovint. Però tenia
un manat d’espàrrecs i
he decidit fer
crema d’espàrrecs. M’he assessorat
amb unes quantes
receptes diverses buscant
el que m’agradava de cadascuna … he anat
inventant la que ara
està bullint sobre
els fogons. He començat
a mirar receptes a les
vuit en punt i a
les vuit i deu ja
estava pelant les
verdures. A veure
a quina hora estarà
feta i us en podré
dir el temps.
Crema d’espàrrecs
verds i blancs. (fàcil) I
es triga uns 45 minuts
Ingredients:
- un manat d’espàrrecs verds
- una llauna d’espàrrecs blancs
- una ceba grossa
- una patata grossa
- 100 g de formatge fresc tipus Burgos
- 3 llagostinets per persona
- 2-3 grans d’alls
- S’escapcen les puntes d’uns quants espàrrecs i es deixen a part, per a posar-les senceres, sense triturar.
- Es tallen la resta d’espàrrecs verds, la ceba i la patata i es posa a bullir. Com que ho he posat amb una olla normal, ha de bullir uns 20-25 minuts. Amb una mica de sal.
- Es fregeixen en una paella els grans d’all amb els llagostins i les puntes dels espàrrecs que hem guardat. I es deixa refredar tot a la mateixa paella.
- Quan ja està cuita la verdura, s’hi afegeixen els espàrrecs blancs i es tritura amb el formatge fresc, i es cola que quedi ben fina.
- S’hi afegeixen les puntes d’espàrrecs i els tres llagostins pelats a cada plat. Els alls no, que ja han donat el gustet. Si us agrada podeu posar-hi uns quants trossets del mateix formatge talladets.
I ja es pot tastar.
No es per dir-ho,
però m’ha quedat
boníssima. A tres
quarts de nou ja estava feta i
ara ja
he fet fins i tot les fotos
i són les 20:55
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada