dijous, 30 de gener del 2014

Crema d’espàrrecs

Bona  nit,  són  les  20:20  del  vespre  i estic  fent  el sopar.  Avui he arribat  a les vuit en punt  a casa,  és una gran sort,  ja  que cada dia arribo  cap a les nou.  Avui  pensava  fer  la típica  crema  de verdures  que faig  sovint.  Però  tenia  un manat  d’espàrrecs  i  he  decidit  fer  crema d’espàrrecs.  M’he  assessorat  amb  unes  quantes  receptes    diverses   buscant  el  que m’agradava  de cadascuna … he  anat  inventant  la que  ara  està  bullint  sobre  els fogons.  He  començat  a mirar  receptes  a les  vuit  en punt  i  a les vuit  i deu  ja  estava  pelant  les  verdures.  A  veure  a quina  hora  estarà  feta  i us  en podré  dir  el temps.
Crema d’espàrrecs  verds i blancs.   (fàcil)  I  es  triga  uns 45 minuts
Ingredients:
  • un manat  d’espàrrecs  verds
  • una llauna d’espàrrecs  blancs
  • una ceba  grossa
  • una patata  grossa
  • 100 g de formatge fresc  tipus  Burgos
  • 3 llagostinets  per  persona
  • 2-3  grans  d’alls
Preparació:
  1. S’escapcen  les puntes  d’uns quants  espàrrecs  i es deixen  a part,  per  a posar-les  senceres,  sense  triturar.
  2. Es  tallen  la  resta  d’espàrrecs  verds,  la  ceba  i la patata  i es posa  a bullir. Com  que ho he posat  amb una olla normal,   ha  de bullir  uns 20-25 minuts.  Amb  una mica  de sal.
  3. Es  fregeixen  en una paella  els grans  d’all  amb  els llagostins i les  puntes  dels  espàrrecs  que hem  guardat.  I es  deixa  refredar  tot  a la  mateixa  paella.
  4. Quan  ja  està  cuita la  verdura,  s’hi afegeixen els espàrrecs  blancs i  es  tritura  amb  el formatge  fresc,  i es cola  que  quedi  ben  fina.
  5. S’hi  afegeixen  les  puntes  d’espàrrecs i els tres  llagostins  pelats   a cada  plat.  Els alls  no,  que  ja  han  donat  el gustet.  Si us agrada  podeu  posar-hi uns quants  trossets  del mateix  formatge  talladets.

I  ja es pot  tastar.
No  es per  dir-ho,  però  m’ha  quedat  boníssima.  A  tres  quarts  de nou ja estava  feta  i ara  ja  he fet  fins i tot les  fotos  i són les   20:55

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada