dijous, 30 de gener del 2014

Macarrons amb tonyina

Ingredients:
  • 500 g de macarrons
  • 4 o 5 tomàquets madurs
  • 3 o 4 grans d’all
  • dues llaunes de tonyina petites
Elaboració:
  1. Es bullen els macarrons, amb aigua, sal i un raig d’oli.
  2. Mentre bullen es fa un sofregit amb els alls i el tomàquet,  primer s’hi tira  l’all, sense  deixar-lo  enrossir  gaire, que es crema de seguida i   molt  de pressa  s’hi tira  el tomàquet,  i ara  sí … que s’ha de deixar  fregir  una mica. 
  3. Quan ja està fet s’hi afegeix la tonyina esmicolada.
  4. La tonyina  s’ha  de barrejar,  però  no s’ha  de coure.
  5. Es barreja  la pasta i la salsa i ja es pot servir.
Podem servir-los  amb  formatge  o sense,  segons  els gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada