dijous, 30 de gener del 2014

Pasta amb xampinyons

Tirabuixons amb xampinyons:
 Ingredients:
  • 500 g de pasta de  tirabuixons o qualsevol altra  que us agradi
  • 150 g de xampinyons
  • 1 capseta de crema de llet
  • formatge ratllat
  • 50 g de bacon
  • 1 ceba petita   (opcional)
Elaboració:
  1. Es posen a bullir els  tirabuixos o espaguettis amb aigua, sal  i un raig d’oli. 
  2. Mentre bullen prepararem la salsa:   Se sofregeix la ceba i quan és a mig fregir s’hi afegeixen els xampinyons tallats a làmines fines, quan estan una mica fregits s’hi tira el bacon, es deixa una mica més i s’hi aboca la crema de llet i el formatge ratllat, es barreja tot ben bé, i es deixa que el formatge es desfaci.
  3. També queden bons sense ceba i són una mica més ràpids de fer.
  4. Es barreja la pasta amb la salsa i ja es pot servir ben calent, perquè aquesta salsa se solidifica quan es refreda i no és tan bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada