Tirabuixons amb xampinyons:
- 500 g de pasta de tirabuixons o qualsevol altra que us agradi
- 150 g de xampinyons
- 1 capseta de crema de llet
- formatge ratllat
- 50 g de bacon
- 1 ceba petita (opcional)
- Es posen a bullir els tirabuixos o espaguettis amb aigua, sal i un raig d’oli.
- Mentre bullen prepararem la salsa: Se sofregeix la ceba i quan és a mig fregir s’hi afegeixen els xampinyons tallats a làmines fines, quan estan una mica fregits s’hi tira el bacon, es deixa una mica més i s’hi aboca la crema de llet i el formatge ratllat, es barreja tot ben bé, i es deixa que el formatge es desfaci.
- També queden bons sense ceba i són una mica més ràpids de fer.
- Es barreja la pasta amb la salsa i ja es pot servir ben calent, perquè aquesta salsa se solidifica quan es refreda i no és tan bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada