dijous, 23 de gener del 2014

Trufes de xocolata negra

Darrerament són les trufes que tenen més èxit. M'he atrevit a fer-les amb la Thermomix i la veritat és que les faig més ràpid tot i que es poden fer amb una cullera, un bol i un cassó.
Ingredients: (80 trufes)
  • 500g de xocolata negra de 70% Barry
  • 500g de nata 35% MG
  • 50g de mantega
  • 30g de conyac
Com es fa:
  1. Es posa el xocolata en gotes en el vas de la Thermomix i es pulveritza amb el Turbo.
  2. S'hi aboca la nata quasi bullint a sobre de la xocolata i es remena a velocitat 6 uns segons.
  3. S'hi afegeix la mantega i es remena a velocitat 6 uns segons.
  4. S'hi afegeix el conyac i es remena a velocitat 6 uns segons més.
  5. Es guarda la trufa en un bol o taper tapat amb film transparent a pell, és a dir, que toqui la trufa.
  6. Es guarda a la nevera o fora fins que agafi una mica de cos. Es pot deixar un dia o més.
  7. Es dóna una forma irregular amb dues culleretes i es passen per cacao pols pur o per fideus de xocolata.

Són molt més bones a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada