Darrerament són les trufes que tenen més èxit. M'he atrevit a fer-les amb la Thermomix i la veritat és que les faig més ràpid tot i que es poden fer amb una cullera, un bol i un cassó.
Ingredients: (80 trufes)
- 500g de xocolata negra de 70% Barry
- 500g de nata 35% MG
- 50g de mantega
- 30g de conyac
Com es fa:
- Es posa el xocolata en gotes en el vas de la Thermomix i es pulveritza amb el Turbo.
- S'hi aboca la nata quasi bullint a sobre de la xocolata i es remena a velocitat 6 uns segons.
- S'hi afegeix la mantega i es remena a velocitat 6 uns segons.
- S'hi afegeix el conyac i es remena a velocitat 6 uns segons més.
- Es guarda la trufa en un bol o taper tapat amb film transparent a pell, és a dir, que toqui la trufa.
- Es guarda a la nevera o fora fins que agafi una mica de cos. Es pot deixar un dia o més.
- Es dóna una forma irregular amb dues culleretes i es passen per cacao pols pur o per fideus de xocolata.
Són molt més bones a temperatura ambient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada