Ingredients:
- 1 kg de llom
- 1 ceba mitjana
- 1 culleradeta de postre de: clau en pols, nou moscada, pebre en gra picat al morter,
- herbes variades: orenga, farigola, de provença
- 3 cullerades soperes de sucre moreno
- Sal
Elaboració:
- Feu una pasta amb tots aquests ingredients ben barrejats
- Poseu sal al llom i cobriu-lo amb aquesta pasta.
- Deixeu-lo marinant des del dia abans (24 hores)
- Sense canviar-lo de safata i amb el suc que ha deixat anar la pasta, fique-lo al forn a 180º durant mitja hora sense afegir-hi oli ni res més.
- Aneu-lo vigilant i punxeu-lo per saber si és al punt
- Traieu-li la salsa o la crosta, ja que és molt forta de gust i amb el sabor que ha deixat en el llom ja és suficient.
- Es pot guardar en un bol pels que els agradin les emocions fortes i se’n volen afegir més.
- Talleu-lo primet al moment de servir-lo.
- Es pot servir amb puré de patates, amb mostassa, amb salsa de poma, amb amanida segons el gust de cadascú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada