Aquest plat és senzill però molt bo. És el meu preferit. En menjaria sempre! El feia l'àvia Montserrat. Aquest bacallà el compro congelat i sempre en tinc a casa. Surt molt bo.
Ingredients:
- bacallà 1 ó 2 lloms per persona
- 1 patata per persona
- oli
Com es fa:
- Es pelen les patates i es tallen a quarts longitudalment i es posen a bullir amb aigua freda 20 minuts.
- Cinc minuts abans d'acabar la cocció es posa el bacallà amb la pell cap amunt i es deixa coure 5 minuts a foc baix i s'apaga el foc i es tapa. Es deixa a dins de l'aigua de cocció fins el moment de servir. El bacallà no ha de quedar passat de cocció ja que us quedaria sec i estellòs. No es posa sal ja que el bacallà ja és salat, en tot cas que cadascú se la posi al seu plat.
- Es menja junt amb un bon oli d'oliva.
- Amb una amanida i una fruita és un menú molt complert.
Senzill però bo i gustós! Petons!
ResponElimina