Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme

Pèsols

  • Inici
  • Índex de primers plats
  • Índex de segons plats
  • Índex de postres
  • Índex alfabètic dolç
  • Índex alfabètic salat
  • Índex temàtic general
  • Begudes
  • Llibres de cuina
  • Receptes base

Llibres de cuina

501 Receptes catalanes
Comida de la familia Ferran Adrià
La cocina de Elvira Arús
La felicitat en una croqueta
Alimentació per les setmanes d'embaràs
Batut verd 
Aliments Superfoods
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Total de visualitzacions de pàgina:

Cercar en aquest blog

11 de setembre = Blog-Via

11 de setembre = Blog-Via

Etiquetes

acompanyaments (6) albergínies (2) algues (1) all (1) all i julivert (1) almíbar (1) alvocat (1) amanida (4) amanides (1) ametlla (1) aperitiu (4) aprofitament (1) arròs (14) arròs blanc (1) àvia (2) bacallà (2) bacon (2) batut (1) batuts espessidor (1) beguda (1) berenar (1) besuc (1) bledes (1) bolets (3) Bombons (1) bufet (30) bufet. (1) bunyols (2) cake (1) calamarcets (1) calamarçons (1) calamars (3) canalons (1) carbassó (2) carmanyola (1) carn (13) carxofes (4) cebes (4) chefs (1) cigrons (1) clares (1) cloïsses (2) coca (3) còctel (1) conill (2) conserves (1) convidats (1) convidats. (1) coulant (1) crema (8) crema freda (2) cremes (5) crepes (3) creps (1) croquetes (1) cupcakes (1) curry (1) David Lienas (4) diab (1) dolços (63) embaràs (1) entrant (2) entrants (19) escumes (1) esmorzar (2) espàrrecs (1) fajol (3) farigola (1) faves (1) festa (3) festes (3) flam (1) flamets (1) formatge (1) forn (2) freds (10) fruita (10) fruita estofada (1) full (2) galetes (13) galettes (1) gambes (5) gelat (2) gengibre. (1) gluten (1) gluten. (1) Helena Bonals (1) independència (2) intolenrants (1) Jordi Roca (1) julivert (1) kombu (1) lassanya (2) llavors de chía (1) llegums (4) llenties (1) llet coco (1) llibres de cuina (6) llimona (4) llom (1) lluç (1) magdalenes (1) mantega (1) mare (7) melmelada (3) meló (1) mongetes (1) mousse. (1) nata (1) nespres (1) nous (1) ous (3) pa (4) panellets (1) pasta (11) pastanaga (1) pastes salades (1) pastis salat (2) pastissos (33) pastissos salats (12) patates (6) peix (10) pèsols (1) pica-pica (1) picada (1) picapica (1) pilotilles (1) planxa (1) plat únic. (1) poema (1) pollastre (2) polo (1) poma (2) pop (1) porc (1) porros (1) postres (75) postres. (1) primer plat (7) primers plats (54) recepta base (3) règim (1) rostit (2) sardines (2) segon plat (3) segons plats (27) sobrassada (2) sofregit (1) solidari. (1) sopes (14) tapes (2) taronja. (1) tot l'any (8) trufes (5) varis (3) verdures (17) xai (1) xampinyons (3) xocolata (17)

Aprenem junts

  • no tot són postres... a la cuina
    Chutney de ceba
    Fa 5 hores
  • Pebre i xocolata
    Pancakes de plàtan i civada + aniversari del blog
    Fa 4 mesos
  • El racó dolç
    MADELEINES amb xocolata blanca, amb llet i dulcey
    Fa 7 mesos
  • Els fogons del pare
    ESCABETX SUAU DE VERDURES
    Fa 11 mesos
  • ENSUCRAT
    GALETES NINOT DE NEU DE COCO
    Fa 1 any
  • Hi ha bruixes a la cuina
    Uns ous al plat diferents o uns tomàquets al forn insuperables - Descobrint sabors
    Fa 3 anys
  • Alfriston Cottage
    On the road... again
    Fa 6 anys
  • El plat del dia
    Tarta Fraisier
    Fa 6 anys
  • Davantal de Cirera
    Melmelada de gavarra
    Fa 9 anys

Entrades populars

  • Coure mongetes seques
    L'altre dia vam anar d'excursió a Sta Pau (la Garrotxa) i vam comprar  mongetes i ara a cuinar-les. Fa una mica de respecte això de...
  • Avui, per sopar, Crema de xampinyons
    La crema de xampinyons és una recepta fàcil que es pot fer per un dia de cada dia, però queda molt bé, també, per un sopar amb convidats. No...
  • Bacallà amb panses i pinyons com el feia la mare
     Ingredients: 8 trossos de bacallà ben dessalat (jo  faig  servir  el bacallà  dessalat  i congelat  que surt  boníssim  i al punt  de sa...
  • Pastís de carbassó i ceba
    Aquest pastís no passa mai de moda. Agrada a tothom. És molt suau, fi, lleuger i combina amb tot. Serveix tant per un bufet com per un so...
  • SOPA DE NADAL
     Cada any la família augmenta i per calcular els ingredients del caldo de Nadal només em cal multiplicar en proporció les quantitats. Par...

Seguidors

Arxiu del blog

  • ▼  2019 (3)
    • ▼  de gener (3)
      • Cigrons i bledes
      • Cols de Brussel·les amb olla de pressió
      • Arròs de seitons i carxofes
  • ►  2017 (2)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2016 (12)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2015 (12)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2014 (117)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (6)
    • ►  de juny (6)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (14)
    • ►  de febrer (24)
    • ►  de gener (54)
  • ►  2013 (30)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (6)
    • ►  de gener (8)
  • ►  2012 (17)
    • ►  de desembre (5)
    • ►  de novembre (10)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2011 (30)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (7)
    • ►  de gener (14)
Tema Senzill. Imatges del tema creades per bibikoff. Amb la tecnologia de Blogger.