dissabte, 19 de juliol del 2014

Alimentació per les setmanes d'embaràs

La Gemma F. em va fer arribar aquest llibre que té cura de l'alimentació en el període de l'embaràs però que també serveix per a totes les etapes de la vida. 
Ha estat un bon treball  de col·laboració desinteressada entre els chefs més premiats de la gastronomia catalana i espanyola, i significats especialistes en salud maternofetal de la Fundació Fetal Medecine Barcelona, vinculats als Clínic i a Sant Joan de Déu, que dirigeix el Dr Eduard Gratacós.
Els chefs que hi col·laboren són: Albert Adrià, Elena Arzak, Eneko Atxa, Raül Balam, Cocinandos, Compartir, Quique Dacosta, Susi Díaz, Xavier Franco, Carles Gaig, Nandu Juvany, Ángel León, Jordi Llobet, Ada Parellada, Toño Pérez, Joan Roca, Paco Roncero, Carme Ruscadella, Beatriz Sotelo.

Aquest llibre prologat pel Dr Eduard Gratacós es pot comprar a través d'aquesta web www.inatal.org  Espero que us agradi i és bo explicar que és un llibre solidari i que tots els beneficis de les vendes del llibre es dediquen a programes d'investigació, formació i cooperació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada