dimarts, 21 de gener del 2014

Pastís de formatge en got

Aquest pastís de formatge sempre és l'escollit. Perquè es pot deixar fet el dia abans, perquè agrada a tothom, perquè és lleuger, perquè en una copa és de festa, perquè en un got és per un bufet, perquè en un pot amb tapa és per un picnic, perquè és boníssim...!
I sobretot perquè és de l'Oriol Balaguer! Gràcies!

Ingredients



  • 200 g de crema de formatge
  • 200 g de nata liquida
  • 75 g de sucre
  • per al estofat de fruits vermells:
  • 100 g de puré de gerds
  • 100 g de fruits vermells (cirera, grosella...)
  • 20 g de sucre
  • per al cruixent:
  • 50 g de struzel de base
  • 50 g de neules triturades
  • 50 g de galetes Maria
  • 45 g de mantega fosa

Elaboració

Per fer l'estofat de fruits vermells, barregeu en un bol el sucre amb el puré de gerds i els fruits vermells sencers i deixeu-ho macerar a la nevera durant dues hores.

Mentrestant, barregeu, a poc a poc, en un altre bol la crema de formatge amb la crema de llet i el sucre i deixeu-ho reposar a la nevera.

Per fer el cruixent, tritureu les galetes Maria, la neules i la pasta struzel i barregeu-ho tot amb la mantega lleugerament fosa.

I ja per acabar, poseu en un got l'estofat de fruits vermells, a sobre la crema de formatge i finalment el cruixent.



I Bon Profit!

2 comentaris: