Aquest pastís de formatge sempre és l'escollit. Perquè es pot deixar fet el dia abans, perquè agrada a tothom, perquè és lleuger, perquè en una copa és de festa, perquè en un got és per un bufet, perquè en un pot amb tapa és per un picnic, perquè és boníssim...!
I sobretot perquè és de l'Oriol Balaguer! Gràcies!
Ingredients
Elaboració
Per fer l'estofat de fruits vermells, barregeu en un bol el sucre amb el puré de gerds i els fruits vermells sencers i deixeu-ho macerar a la nevera durant dues hores.
Mentrestant, barregeu, a poc a poc, en un altre bol la crema de formatge amb la crema de llet i el sucre i deixeu-ho reposar a la nevera.
Per fer el cruixent, tritureu les galetes Maria, la neules i la pasta struzel i barregeu-ho tot amb la mantega lleugerament fosa.
I ja per acabar, poseu en un got l'estofat de fruits vermells, a sobre la crema de formatge i finalment el cruixent.
I Bon Profit!
Una idea genial!!! Saludos desde Waterbridge.
ResponEliminaQueda un detall molt bonic per regalar. I segur que boníssim!
ResponElimina