Un dia me’n van regalar
un pot.
Em va agradar.
No sabia la
recepta però l’he provat de fer de la manera més
senzilla i ha quedat bona.
Ingredients
- 200gr de sucre
- 6 peres
- 100 g de xocolata
- Es posen en un cassó amb el sucre i cobertes d’aigua.
- Es deixa bullir aproximada emtn una hora fins que la pera es desfaci una mica i tot quedi lligat. No ha de quedar puré, han de quedar trossets petits.
- Quan ja estigui ben cuita i lligada amb textura de melmelada però no gaire espessa i abans que es refredi hi afegim la xocolata i la remenem fins que estigui ben desfeta. Es pot fer fora del foc ja que la melmelada està calenta i la xocolata es desfà sense necessitat del foc.
- Ha de quedar força líquida ja que quan es refreda espesseix molt. Si ja us queda espessa quan està calenta afegiu-hi una mica d’aigua.
Com qualsevol altra
melmelada es pot menjar amb torrades, amb
galetes, amb coca
de iogurt… etc.
Carme
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada