La recepta d'avui és per quedar bé i a més a més fàcil de fer. I molt bona. Fa festa!
Ingredients: - calamarcets ben nets
- gambes o gambots
- sofregit congelat
- un raig conyac
- all i julivert
- aigua mineral o fumet de peix
- sal
- pebre
- oli
- En una cassola Posseu oli i saltegeu els calamarcets i retireu-los.
- Saltegeu les gambes i retireu-les.
- Afegiu-hi el sofregit doneu-li un parell de voltes, poseu el conyac i deixeu-lo evaporar.
- Aboqueu tot el peix a la cassola remeneu i afegiu aigua mineral avarament.
- Tapeu i que faci uns dos minuts xup xup. Estem parlant de calamarcets molt petits.
I Bon Profit!
Me l'apunto!
ResponEliminaM´agrada aquesta recepta. Hem soluciona el dia de Reis. Pots trovar les meves receptes a Receptes.cat. Montse Boada Colome.
ResponEliminaGracies