Fa uns quants anys vaig assistir
durant un temps a les classes de cuina que l’Elvira feia a l’escola de cuina
“Kiwi” del carrer muntaner -que per desgràcia ja no existeix-. A més a més
d’aprendre moltes coses de cuina, d’aliments i dels estris, el que em va
agradar més va ser que totes les receptes sempre sortien bé, com es diu al
llibre. No hi ha cosa que em molesti més dels llibres de cuina -la majoria- que
no s’hi expliqui tot i més, o que falti algun ingredient o explicació -en diria
molts-. I després d’haver invertit temps, diners, humor, il·lusió… per culpa de
que falta alguna dada important, se te’n
va la feina, el temps, la il·lusió… per la borda.
Les receptes d’aquest llibre, jo
diria, que són d’aquelles que m’atreviria a fer per primera vegada, sense
haver-la assajat mai, un dia que tingués convidats. La qual cosa és molt poc
recomanable. Amb això ja està tot dit. Ara us toca a vosaltres comprovar-ho.
En té d’altres com “el arte de congelar en casa” i “cocina
ràpida i fàcil”
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada