El blog d’en Sebastià, Viure.cat no és un blog de cuina, és un blog
molt variat que acostumo a
visitar i així conec una mica més de coses
de Mallorca, costums, festes,
maneres de dir, etc.
Els blogs m’han donat la
possibilitat de tenir
uns quants amics mallorquins i
també de molts altres llocs
Ingredients:
- 300 gr. d’ametles senceres torrades i pelades
- 300 gr. de sucre
- mitja llimona
- 2 cullerades d’aigua
- un raig d’oli
- Fondre el sucre amb l’aigua en una paella o greixonera de fang, remenant i posant esment que no bulli.
- Afegir les ametlles i mesclar bé.
- Quan estigui ben mesclat retirar del foc i abocar damunt un marbre o sobre una placa que s’haurà untat prèviament amb un poc d’oli.
- Estendre amb l’ajuda de la llimona tallada per la meitat i banyada en oli fins que la mescla tingui un centímetre de gruixa. Posar esment als caps dels dits quan agafem la llimona perquè la pasta crema molt!
- Deixar que es refredi, ja que en calent no es pot desferrar.
- Fer bocins i guardar-los dins un pot tancat.
Quin dolç més curiós!
ResponElimina