Sempre recordaré quan la Sílvia ens portava aquest Plum cake
a la sala de profes per celebrar el seu aniversari. Tothom, sense excepció,
després d’haver-lo tastat, li demanava la recepta. Crec que la va
portar dotzenes de
vegades.
La foto
no és autèntica,
però no tinc
la original de la Sílvia. En realitat es veuria
diferent perquè ella,
talla les fruites
ben petites, no pas senceres
com a la foto.
- 150 g de mantega
- 200 g de farina
- 100 g de sucre
- 2 ous
- 1 sobre de llevadura Royal
- 1 llimona
- 100 g de fruitres confitades
- 100 g de panses
- ametlla crua o pinyons per sobre
- 1 copeta de rom
Elaboració
- Barrejar primer la mantega els ous i el sucre
- Afegir-hi la farina
- Es talla la fruita confitada i la pela de la llimona a tires finetes.
- S’afegeixen la fruita i les panses a la massa.
- Finalment el sobre de llevadur a i el rom.
- Posar-ho 1 minut al forn i després s’hi posa el guarniment a sobre i es torna a posar al forn fins que estigui al punt.
Té una pinta espectacular! Petons!
ResponEliminaM'encanta quan poseu receptes "testades" i aprovades per diverses persones... Sé que són un èxit assegurat. Aquesta me l'apunto!
ResponElimina