dissabte, 8 de febrer del 2014

Plum cake de la Sílvia

Sempre recordaré quan la Sílvia ens portava aquest Plum cake a la sala de profes per celebrar el seu aniversari. Tothom, sense excepció, després d’haver-lo tastat, li demanava la recepta. Crec  que la va  portar  dotzenes  de  vegades.
La  foto  no  és  autèntica,  però  no  tinc  la original  de la Sílvia.  En realitat es  veuria  diferent  perquè  ella,  talla  les  fruites  ben petites,  no pas  senceres  com a la foto.
 Ingredients:
  • 150 g de mantega
  • 200 g de farina
  • 100 g de sucre
  • 2 ous
  • 1 sobre de  llevadura Royal
  • 1 llimona
  • 100 g de fruitres  confitades
  • 100 g de panses
  • ametlla  crua  o pinyons  per  sobre
  • 1 copeta de rom

Elaboració
  1. Barrejar  primer  la  mantega  els ous  i el sucre
  2. Afegir-hi  la farina
  3. Es talla  la fruita  confitada i la pela de la llimona a  tires finetes.
  4. S’afegeixen   la fruita i  les panses  a la massa.
  5. Finalment  el sobre  de llevadur a i el rom.
  6. Posar-ho  1  minut  al forn i  després s’hi posa  el guarniment  a sobre  i es torna  a posar al forn  fins  que estigui  al  punt.
I Bon Profit!

2 comentaris:

  1. M'encanta quan poseu receptes "testades" i aprovades per diverses persones... Sé que són un èxit assegurat. Aquesta me l'apunto!

    ResponElimina