Aquesta crema de pastanaga té un gust diferents de la que jo faig. Suposo que és perquè enlloc de tenir ceba i porro hi ha nap i l'api. És molt gustosa, sedosa. A partir d'ara la faré així! I és molt fàcil de fer!
Quan fa fred per sopar bé molt de gust i en companyia dels amics encara és més bona.
Ingredients:
- 1 quilo de pastanagues
- ¾ de quilo de patates
- 1 nab
- 2 branquetes tendres d’api
- Mantega, sal
Com es fa:
- En una olla feu bullir la pastanaga pelada i tallada, l’api i el nap uns deu minuts.
- A continuació hi afegiu les patates.
- Quan considereu que és cuit ho traieu del foc.
- Separeu l’exès de “caldo” que ja afegireu si cal al final.
- Passe-ho pel Pimer i hi afegiu la mantega.
- A l’hora de servir s'hi pot tirar un rajolí de salsa de soja.
Les cremes són un gran recurs pels sopars d'hivern! Petons!
ResponElimina