Aquest arròs és molt gustós perquè no es passa per aigua ni s'escorre. És molt fàcil de fer i és un bon fons de nevera. Complementa qualsevol plat. Per exemple. calamarcets saltejats, cuixetes de pollastre, blanquette de carn, etc, etc....
- arròs tantes tasses com vulgueu (2 tasses)
- aigua o caldo 2 tasses per cada tassa d'arròs. (4 tasses)
- oli
- sal
- all (optatiu)
- altres herbes o aromes al gust
- En un cassó posar una mica d'oli i sofregir (l'all optatiu) l'arròs donant un parell de voltes.
- Afegiu-hi l'aigua (bullint millor) i la sal.
- Quan arrenqui el bull baixeu mooolt el foc i tapeu-lo. No cal tocar-lo ni remenar.
- Coure'l 20 minuts justs i veureu com queda sec i bastant suelto (com es veu a la fotografia).
- Estendre'l en una safata allargada per refredar-lo de cop. Si cal el venteu una mica.
- I ja el podeu guardar fins al moment de menjar-lo. Aguanta molts dies a la nevera.
Hola! Sempre tenia la mania de que no me quedava bé l'arròs blanc i hui amb els teus consells m'ha quedat perfecte. Moltíssimes gràcies!!
ResponElimina