Avui a la Floresta
hi ha una calçotada.
Sempre som molta colla
i gresca assegurada.
Menjarem bons calçots
amb deliciosa salsa.
I amb el caliu, farem
la carn sobre la brasa.
I mentre fan el foc,
uns fogoners d'alçada,
un xic d'aperitiu
que entretingui la gana.
Carme, Genial! Ets una artista! Et convido sempre que vulguis a poetitzar aquest blog amb les teves poesies. Gràcies Artista i Amiga!
Bon profit! la recepta la teniu aquí.
Gràcies, Rosa, per portar el meu post cap aquí!
ResponEliminaLa recepta de les pastes és molt semblant de la que enllaces, però aquest cop eren tots els pastissets amb la mateixa forma. En forma de braç de gitano, i només varia el farcit de dins.
He fet els rotlles amb la meitat de la placa de pasta de full.
No sé què passa que no secm'actualitza el blog i no me n'adono quan poses posts nous. Ara he posat l'enllaç de nou, per veure quan poses alguna cosa. M'havia perdut una bona pila de les últimes entrades.