divendres, 18 de març de 2016

Cuixetes de pollastre a la taronja Carme H.

Aquest plat és molt fàcil de fer. És molt bo, econòmic i agrada molt. Si l'acompanyeu amb un
arròs blanc i una amanida teniu un dinar complet.
Ingredients:
  • 8 cuixetes de pollastre (Guissona)
  • 2 cebes grans
  • 3 taronges grans
  • un gra d'all
  • oli i sal
  • 2 culleradetes de postre de mel
Preparació:
  1. Salar, enfarinar i fregir en una cassola o paella amb oli (dauradetes) les cuixetes.
  2. Reservar-les a part.
  3. A la mateixa cassola amb el mateix oli posar la ceba tallada a làmines fines (juliana) i fer-la a poc a poc una bona estona amb el foc ben baixet.
  4. Afegir-hi el pollastre i abocar-hi el suc de les tres taronges.
  5. Fer-ho coure una estoneta i afegir-hi les dues culleradetes de mel.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada