dissabte, 19 de març de 2016

Cake amb clares Júlia

Avui, diada de Sant Josep hem fet crema catalana. La Júlia per aprofitar les clares que no ens fan servir a la crema ha fet aquest Cake molt adequat per acompanyar-la. A més de ser un postre d'aprofitament és bonissim, ens diu la Júlia. Ho farem segur.

Ingredients:

  • 6 clares d'ou
  • 200 g sucre
  • 120 mantega
  • 50 g d'ametlles crues picades
  • 120 g de farina
  • una mica de taronja confitada o el que es vulgui
Preparació:

  1. Muntar les clares a punt de neu. Afegir-hi el sucre i la mantega tova.
  2. Barrejar amb l'espàtula la farina, l'ametlla i la taronja confitada a trossets petits.
  3. Coure'l al forn a 180º durant una hora aproximadament.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada