Són ideals per acompanyar el cafè o el te o per tenir un pica pica de xocolata. Convida a menjar més d'una.
Podeu fer-les amb els ingredients cruixents i la xocolata que us agradin més amb la mateixa quantitat de xocolata que dels altres ingredients.També podeu posar dauets de llimona o taronja confitada o deixeu anar la creativitat.
Podeu fer-les amb els ingredients cruixents i la xocolata que us agradin més amb la mateixa quantitat de xocolata que dels altres ingredients.També podeu posar dauets de llimona o taronja confitada o deixeu anar la creativitat.
Ingredients:
- 100 g de xocolata negra de 70%
- 50 g de cereals els que us agradin: arròs inflat... blat de moro...
- 25 plàtan liofilitzat
- 25 g crocanti d'ametlles de la marca Vahiné
- Barregeu en un bol grandet tots els ingredients menys la xocolata.
- D'altra banda tempereu la xocolata així o així o simplement foneu-la al microones.
- Barregeu molt bé la xocolata amb la resta d'ingredients.
- Aneu formant roques amb l'ajuda de dues culleretes sobre un paper antiadherent.
- Deixeu-les refredar fora de la nevera.
- Guardeu-les ben tancades a temperatura ambient millor en un lloc fresc i sec.
Qué bons! Això de guardar-les en un lloc fresc i sec, a casa, no seria necessari perquè volarien! Petons!
ResponElimina