2 porros
400 grams de gambes pelades
4-5 barretes de cranc
5 ous
mig gotet de llet
una cullerada de maizena
1 raget de vi blanc
En només 6 passes:
- Es posen a fregir una mica els porros quan estan fregits s'hi tira el vi i s'espera que redueixi. Quan ja esta fora de foc s'hi afegeixen les barretes de crac tallades a trossets.
- Mentrestant es fregeixen les gambetes amb all i julivert
- Es barreja la llet freda amb la maizena
- Es baten els ous
- Es barreja tot i es posa en un motlle allargat
- Es posa al forn a 180 º durant uns tres quarts d'hora vigilant que no es cremi.
Per decorar-lo s'hi poden posar unes quantes gambes grosses, pelades o uns tomàquets cherry.
Carme una mooolt bona tria per la revetlla!
ResponEliminaTambé per un pica-pica, o festa d'aniversari, o celebracions a la feina.....o festes familiars....
mmmmmm.....
La veritat es que va quedar molt bona...
Elimina