dissabte, 21 de juny del 2014

Palmiers belgues

Recordo que quan èrem petits les pastes belgues, de la pastisseria Niza del carrer Aribau 254, sempre apareixien a les festes familiars per acompanyar un gelat o una safata de dolços.
Com veureu, són fàcils, barates i molt bones. Millor impossible! 
 Ingredients:
  • massa de full (millor rectangular)
  • sucre
Preparació:
  1. Col·locar la massa de full a sobre de paper de forn o silicona.
  2. Arrebossar pels dos costats la massa amb força sucre.
  3. Tallar les pastes de la mida que ens agradi. (aquestes fan 3x5cm). 
  4. Col·locar-les separades perquè no es toquin al coure-les al forn.
  5. Coure-les al forn a 180º uns 6 minuts però cal no perdre-les de vista perquè, segons la mida, es torren de seguida.
Nota: si voleu que quedin planes cal apretar-les amb el corró i fins i tot punxar-les, o posar un pes a sobre en el moment d'enfornar-les.
Bon Profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada