Ens faltaven les escumes del taller del David, la de xocolata negra que us l'explicarem avui i la de tiramisú que la guardem per un altre dia. Les dues estaven espectaculars!
Ingredients:
- 480 g de cobertura de xocolata negra
- 140 g de nata líquida 35 % MG
- 220 g d'aigua
- 385 g de clara d'ou pasteuritzada
Preparació:
- Escalfar al microones la nata amb l'aigua i incorporar-li la cobertura de xocolata perquè es fongui. Remoure bé fins a obtenir una crema homogènia.
- Incorporar amb les barilles les clares d'ou, però vigilant que la barreja anterior no estigui molt calenta, perquè les clares no es quallin.
- Disposar la barreja colada en un sifó d'un litre. Deixar refredar lleument perquè el preparat prengui cos i es carrega amb una càrrega de gas per fer l'escuma.
- Servir-ho en copes.
- El sifó omplir-ho com a màxim un 80% fins a 800 ml. Cal medir-ho.
Bon profit!
Tinc el sifó...haig de provar de preparar aquesta escuma..quina perdició! Petons!
ResponElimina