dissabte, 14 de juny del 2014

DAVID LIENAS - Escuma de xocolata negra

Ens faltaven les escumes del taller del David, la de xocolata negra que us l'explicarem avui i la de tiramisú que la guardem per un altre dia. Les dues estaven espectaculars!
 Ingredients:
  • 480 g de cobertura de xocolata negra
  • 140 g de nata líquida 35 % MG
  • 220 g d'aigua
  • 385 g de clara d'ou pasteuritzada
Preparació:
  1. Escalfar al microones la nata amb l'aigua i incorporar-li la cobertura de xocolata perquè es fongui. Remoure bé fins a obtenir una crema homogènia.
  2. Incorporar amb les barilles les clares d'ou, però vigilant que la barreja anterior no estigui molt calenta, perquè les clares no es quallin.
  3. Disposar la barreja colada en un sifó d'un litre. Deixar refredar lleument perquè el preparat prengui cos i es carrega amb una càrrega de gas per fer l'escuma.
  4. Servir-ho en copes.
  5. El sifó omplir-ho com a màxim un 80% fins a 800 ml. Cal medir-ho.
Bon profit!

1 comentari:

  1. Tinc el sifó...haig de provar de preparar aquesta escuma..quina perdició! Petons!

    ResponElimina