És estrany que encara no tinguéssim les maduixes amb xocolata al blog perquè ha estat una de les receptes més aplaudides i que tothom vol saber com es fan. Doncs, aquí les teniu!
És un postre molt decoratiu i que agrada molt a tothom. I provoca admiració. Molt adequat per portar a la feina el dia de l'aniversari. Tot un èxit i boníííííssim!
Ingredients:
—
500 g
de maduixes
—
150 g
de xocolata negra de bona qualitat
—
30 g
de mantega
—
30
paperets de trufes (si es vol)
O bé una opció assegurada, que no falla mai i superfàcil!
—
200 g
xocolata Valrhona 61%, o una cobertura fluida de Solé & Graells per exemple, o....
—
35
maduixes mitjanes, fortes i al punt de madures.
—
no
cal mantega ni res més.
Com es fa:
1.
Es
defà la xocolata al bany maria o al microones. Alerta primer 50" i remenar, després de 20" en 20".
2.
S'hi afegeix
la mantega.
3.
Es
remena fins que quedi una crema fina.
4.
Es
netegen les maduixes amb un paper de cuina, s'agafen per les fulles i es suquen
a la xocolata, calenta, fins una mica més de la meitat, deixant que es vegi un
tros vermell. Va molt bé utilitzar un
vas d'aigua de recipient perquè és alt i estret.
5.
Es
col·loquen plans a sobre d'una safata folrada de paper de plàstic o una làmina de silicona.
6.
Es
fiquen uns minuts al congelador fins que la xocolata quedi solidificada i ja es poden col·locar en una safata de
cartró amb una blonda i a sobre un paper d'alumini per que no es taqui. No cal posar-les a la
nevera.
7.
Es
millor no fer-ho moltes hores abans
(unes 4 ó 6 hores) ja que la maduixa perd aigua i suquegen.
8.
També
es pot fer amb altres fruites, rodanxes de plàtan, cireres...
Quina bona pinta! Em guardo la recepta.
ResponElimina