Aquesta crema de llimona, de la Carme Ruscadella, és molt recomenable per l'estiu, després d'un àpat copiòs, o a qualsevol moment. Fresqueta, perquè no porta llet, sempre vé de gust. Es pot acompanyar amb fruites fresques, llengües de gat (és un tipus de pasta de te), pastes de full, diplomàtics (veure recepta al nostre blog), etc, etc...
Ingredients:
- 2 llimones (el suc i les ratlladures)
- 2 ous
- 150 g de sucre
- 30 g de Maizena
- 1/2 litre d'aigua mineral
Com es fa amb la thermomix:
- Si ho feu amb la Thermomix només cal posar tots els ingredients en el vas i sel·leccionar 7 minuts a 90º velocitat 4. Desprès 2 minuts sense temperatura velocitat 4.
- Es posa en un recipient i es guarda a la nevera fins el moment de servir-la.
Com es fa sense la thermomix:
- En un pot gran, es barregen molt bé el sucre, els ous i la Maizena.
- S'hi afegeixen les ratlladures, el suc de les llimones i el mig litre d'aigua calenta. Es posa al foc i es remena fins que bulli.
- Es cola i s'aboca en platets o copes i es guarda a la nevera fins el moment de servir-la. I Bon profit!
Aquesta la faig, segur!
ResponEliminaMarta