Ingredients:
3 albergínies
3 cebes
un porro
2 grans d'all
unes branques de julivert
1 tomàquet madur gros o 2 de més petits
parmesà ratllat
oli, sal (i pebre si voleu)
1.- Talleu les albergínies en 4 llesques, han de quedar gruixudes. Les podeu deixar una estona dins d'aigua i sal.
2.- Les passeu per la planxa o la paella amb molt poc oli, que sinó queden olioses. Amb una mica de sal.
3.- Les passeu una mica per paper de cuina i les poseu en una safata que pugui anar al forn.
4.- Tritureu la ceba, l'all, el porro i el julivert.
5.- Poseu oli en una paella i hi tireu tot allò que heu triturat i a més a més hi afegiu el tomàquet talladet a trossos. Hi afegiu una mica de sal.
6.- Quan estigui cuit ho escampeu per damunt de les llesques d'albergínia i afegiu el parmesà ratllat.
7.- Ho poseu al forn fins que us agradi de rosset.
tenen molt bon pinta, les haurem de tastar!!
ResponEliminaA veure què us semblen!!!
ResponEliminaUi, això ho he de provar!! A casa, mon pare solia fer les farcides amb carn i beixamel, però des que estem tots més o menys a règim ja no es veuen plats d'aquests... Una versió vegetal podria ser una solució!
ResponEliminaJo també sempre les feia com el teu pare... però aquestes els agraden més a la família que les de sempre. Deu ser la novetat!!! Perquè les altres també són molt bones.
EliminaSegur que us agradaran. Estalviar-se la beixamel ja és important pels règims!