dimecres, 9 de gener del 2013

Tarta de poma fina i sense sucre

Aquesta tarta de poma la faig molt perquè és molt bona i lleugera i els diabètics, amb moderació, en poden prendre una mica. 
Ingredients:
  • pomes golden
  • pasta de full
Com es fa: És millor mirar les fotos
  1. Es pelen i tallen les pomes amb la mandolina o amb un ganivet.
  2. Es col·loca la massa al motlle i es punxa perquè no pugi.
  3. Es posen les pomes ordenadament al vostre gust.
  4. Es fica al forn ja calent a 180º durant uns 20 minuts o fins que sigui ben cuita.

A mi m'agrada fer-la amb aquest motlle de pizza amb forats (que veieu a la foto) perquè quedi ben cruixent.
No cal dir que a sota de la poma li pots posar crema pastissera i pintar-la amb gelatina de poma o melmelada d'albercoc quan surti del forn.








1 comentari:

  1. Un dia d'aquests tornarem a intentar el pastís de poma, per tercera vegada, a veure si amb aquesta recepta l'encertem! Salutacions!

    ResponElimina