Les Quiches són una bona opció per aprofitar restes, per portar al tàper o carmanyola, per deixar el dinar o sopar preparat amb antelació, perquè agrada a tothom, perquè es pot tenir congelat, perquè pot ser dolç o salat, perquè és adequat per un bufet, perquè ho pots farcir amb el que més t'agradi. Perquè està boníssim!.....
- pasta de full (jo he comprat la cocinera de Nestlé rodona)
- 3 ous
- 1 potet 200 ó 250 ml. de crema de llet, o de llet Ideal, o llet...
- els ingredients que vulgueu....
- 100 g de bacon
- 100 g de formatge emental (ratllat o no)... o el que vulguis
- una mica de roquefort a trossets o ben esmicolat...
- espinacs...
- pera (lliga molt bé amb el roquefort)
- Es folra un motlle amb la pasta de full i es punxa perquè no s'infli.
- Es passa el bacon per la paella sense gens d'oli i s'escampa per sobre.
- Es posa el formatge i tots els ingredients que vulguis.
- En un bol es barregen bé els ous i la nata amb sal i pebre (o no). I s'escampa per sobre.
- Es fica al forn preescalfat a 180º durant uns 25 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada