Aquests canalons, a casa meva, quasi han desbancat als tradicionals canalons de tota la vida.
Són molt suaus i lleugers, ràpids i fàcils de fer. Agraden a tothom.
Ingredients: per 20 canalons
- 200 g de pernil dolç
- 4 ó 5 formatgets, o una terrina de philadelfhia o el que us agradi més
- 3 ous
- pasta de canalons
- 1/2 litre de beixamel
- formatge ratllat emental i parma
Com es fa:
- Es pica el pernil dolç amb una màquina de picar.
- Es fan els ous remenats que quedin melosos, és a dir no secs.
- Es barregen els ous amb el pernil picat i s'hi afegeix el formatge.
- Es barreja tot molt bé.
- Es bull la pasta, es refreda i s'omplen els canalons.
- Es posa la beixamel i per sobre el formatge i es gratinen al forn.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada