dimecres, 19 de gener del 2011

Primer plat: assortit de pastissos

Pastissets  salats  fets  amb  motlles  petits de silicona,  4 per  persona : 

Un de bolets  variats,  fregiu  una  ceba  i   un parell  de grans d’all  amb  oli,  després  hi tireu  uns 500 grams els  bolets  variats:  girgoles  xampinyons  i una  llauna  de  bolets  variats.  Quan  estiqui  tot  fregit  hi afegiu 2-3  ous ous  i un vaset  de llet,   i ho poseu als  motlles i  al forn al bany  maria.
ssl21081.JPG
Un d’espinacs  i formatge:
Primer  feu bullir els  espinacs,  i  ratlleu el formatge,  després  com en tots els pastissos  fregiu  una ceba  i un parell de grans  d’all,  hi afegiu els espinacs ja bullits,   quan estigui  tot fregidet  ho tireu  als  ous  batuts  i  afegiu  200 grams  de formatge  ratllat  del  que més  us agradi,  jo l’he  fet  amb  Gouda.  I  dins  els motlles i cap al forn.
Un de carbassó  i gambetes:
Aquest  és  el mateix que la recepta  del PASTÍS DE CARBASSÓ I CEBA de la Carme Huguet,  però  amb  la  meitat  de quantitat  i afegint-hi 200 gams de gambetes  pelades.ssl21079.JPG
Un de  salmó  fresc  i lluç:
Es  posa  els  peixos  néts  i sense  espines  4  minuts  al forn  amb una mica de sal i oli.  S’esmicolen.   Es  fregeix  la  ceba i l’all  i   es barreja  tot  sense passar  els peixos  per la paella,  ja es posen  als  2  ous  batuts,  i  al forn.
ssl21077.JPG
Vaig  fer  també  4  salses  diferents:
Salsa  maionesa  amb  una cullerada  de mostassa.
Salsa  roquefort,  amb  crema de llet  i roquefort
Salsa  de tomàquet cru:  amb  un tomàquet ratllat,  un  trosset de ceba  crua i  mig  gotet  d’oli,  una  micade sal passat  pel  pimer.
Salsa  de bolets,  amb  una mica  de ceba  fregida, uns  2oo grams de bolets  fregits,  crema  de llet i  una mica  de brou de carn,  tot  triturat  amb el pimer.
ssl21075.JPG
Per  donar-hi  una mica de color,  vaig  fer  uns tomàquets  cherry, partits  pel mig  amb  la mateixa salsa  de tomàquet  cru
ssl21074.JPG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada