divendres, 19 de desembre del 2014

Timbalet d'alvocat, tomàquet i tonyina del Nord

Aquest dies de festes cal tenir receptes que no donin massa feina. I si a més a més ho poden menjar els intolerants als gluten, a la lactosa, i als ous..... mooolt millor. Ah, i a més a més a més agrada a tothom i és mooooolt fàcil de fer.
Ingredients:

  • alvocats al punt de maduració
  • tomàquets pelats i a trossos petits
  • tonyina del Nord
  • crema de Mòdena
Elaboració:

  1. En un plat individual es col·loca un aro d'emplatar i es posa al fons una capa de trossets del tomàquet pelat, trossejat i amanit amb oli i sal.
  2. A sobre es posa una altra capa amb els trossets d'alvocats que hem amanit amb suc de llimona.
  3. I per finalitzar es posa una capa generosa de tonyina del Nord o de la que tinguis.
  4. S'adorna amb uns fils de crema o reducció de vinagre de Mòdena.
I Bon Profit!

2 comentaris: