Aquest dies de festes cal tenir receptes que no donin massa feina. I si a més a més ho poden menjar els intolerants als gluten, a la lactosa, i als ous..... mooolt millor. Ah, i a més a més a més agrada a tothom i és mooooolt fàcil de fer.
Ingredients:- alvocats al punt de maduració
- tomàquets pelats i a trossos petits
- tonyina del Nord
- crema de Mòdena
- En un plat individual es col·loca un aro d'emplatar i es posa al fons una capa de trossets del tomàquet pelat, trossejat i amanit amb oli i sal.
- A sobre es posa una altra capa amb els trossets d'alvocats que hem amanit amb suc de llimona.
- I per finalitzar es posa una capa generosa de tonyina del Nord o de la que tinguis.
- S'adorna amb uns fils de crema o reducció de vinagre de Mòdena.
Mmmmm.
ResponEliminaAquest plat el puc fer jo i tot. (Em sembla...)
Que sigui senzill no vol dir que no sigui bo!
ResponElimina