La meva amiga veïna em va obsequiar amb aquests panellets que acabava de fer. Puc dir que estaven exquisits i a més a més fets de manera molt pràctica i ràpida.
Gràcies Alegria!
- 500g d'ametlla en pols
- 450g de sucre normal
- 2 patates mitjanes
- 1 ou
- Bullir les patates amb pell molta estona fins que quedin ben toves. Aixafar-les amb una forquilla fins que quedin com un puré.
- En un bol barrejar l'ametlla en pols amb el sucre.
- Afegir la patata i barrejar-ho tot molt bé.
- Fer les boletes, passar-les per clara d'ou perquè els pinyons s'enganxin bé.
- Col·locar-los en una safata per anar al forn.
- Pintar-los una mica amb el rovell de l'ou.
- Coure'ls a uns 190º fins que els veieu una mica torradets.
Me l'apunto! A casa cada any en fem, però tot sucre i ametlles, no pas patata.
ResponElimina