dimecres, 27 d’agost del 2014

Pomes multiús


mandolina, ganivet, pelador, i buida cors
Aquestes pomes són molt fàcils i ràpides de fer.
  1. Pelar i treure els cors de les pomes ajudats dels estris que veieu a la fotografia.
  2. Partir-les per la meitat i fer làmines fines amb la mandolina.
  3. Col.locar-les en un plat i coure-les al microones tapades. (4 minuts una poma).
  4. Es poden menjar calentes, tèbies o fredes.
  5. Tot plegat 7 minuts!!!!
Es poden menjar:
  • Per guarnir una tarta de poma.
  • Per postres per a diabètics o que no engreixin. 
  • Per postres, calenta acompanyada o no de gelat, o de nata líquida ben freda, recorda molt a la tarta Tatin ;-)
  • Molt bona en el règims astringents o convalescències, estòmacs fatigats......
  • També imprescindible en els règims per aprimar, no porta gens de sucre i al coure-la fa sortir el seus propis sucres.
  • Per acompanyaments de carns (porc sobretot), aperitius amb foie per exemple, etc....
  • També es pot fer amb altres fruites que no tinguin massa aigua.

1 comentari:

  1. Disculpeu, què vol dir que no porta gens de sucre? Que jo sàpiga qualsevol fruita en du.

    ResponElimina