mandolina, ganivet, pelador, i buida cors |
Aquestes pomes són molt fàcils i ràpides de fer.
- Pelar i treure els cors de les pomes ajudats dels estris que veieu a la fotografia.
- Partir-les per la meitat i fer làmines fines amb la mandolina.
- Col.locar-les en un plat i coure-les al microones tapades. (4 minuts una poma).
- Es poden menjar calentes, tèbies o fredes.
- Tot plegat 7 minuts!!!!
- Per guarnir una tarta de poma.
- Per postres per a diabètics o que no engreixin.
- Per postres, calenta acompanyada o no de gelat, o de nata líquida ben freda, recorda molt a la tarta Tatin ;-)
- Molt bona en el règims astringents o convalescències, estòmacs fatigats......
- També imprescindible en els règims per aprimar, no porta gens de sucre i al coure-la fa sortir el seus propis sucres.
- Per acompanyaments de carns (porc sobretot), aperitius amb foie per exemple, etc....
- També es pot fer amb altres fruites que no tinguin massa aigua.
Disculpeu, què vol dir que no porta gens de sucre? Que jo sàpiga qualsevol fruita en du.
ResponElimina