Ingredients:
- Ous de guatlla o de gallina.
Preparació:
- Es prepara un bol o tassa amb vinagre blanc. I un altre amb aigua freda.
- Amb una puntilla o punta de ganivet ben afilat es tallen els casquets de la part més arrodonida de les closques dels ous i es van aboquen tots els ous junts al bol que conté el vinagre.
- Mentrestant haurem posat a bullir un cassó amb aigua.
- Quan bulli molt fort remeneu enèrgicament i quan es formi un remolí aneu abocant els ous d'un en un tots alhora.
- Si són de guatlla amb 50 segons de cocció són suficients.
- Es treuen amb una escumadora i s'abocant al bol de l'aigua freda per parar la cocció. Es poden deixar així fins a l'hora de menjar-los.
- Al moment de servir-los es posen posar uns segons en un bol amb aigua calenta.
- La gracia d'aquests ous és que la clara queda cuita i el rovell líquid. Una auténtica esferificació només amb vinagre :-)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada