Per muntar nata i fer trufa per farcir lioneses o pastissos, o..., només es necessita nata líquida 35% MG ben freda, cacau pur en pols i un bon batedor de barilles si és elèctic millor i una espàtula.
Per muntar nata:
500 g de nata 35% MG
100 g de sucre pols o al vostre gust
Com es fa:
- Tot, estris i ingredients han d'estar mooolt freds.
- Es bat la nata amb unes barilles elèctriques i quan ja quasi està muntada s'hi afegeix el sucre.
- Es pot congelar.
Per muntar la trufa:
- 500g de nata 35% MG
- 100g de sucre pols o al vostre gust
- 2 cullerades de cacau pols pur o al vostre gust
Com es fa:
- Es munta la nata com indiquem més amunt.
- S'hi afegeix el cacau tamisat amb un colador i es barreja amb una espàtula i amb molt de compte de dalt a baix.
- Es pot congelar.
Per muntar la trufa cuita:
- 500 g de nata 35% MG
- 75 g de sucre pols
- 100 g xocolata de cobertura 70%
Com es fa:
- Es posa a bullir la nata i s'aboca sobre la xocolata picada, es remenar millor amb la TMX o el pimer sense aixecar-lo perquè no entri aire i es deixa reposar a la nevera 24 hores en un taper tapat amb film transparent a pell, és a dir que toqui la xocolata.
- L'endemà amb unes barilles elèctriques es bat fins que tingui textura de trufa montada.
Millor impossible!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada