Aquí teniu la recepta BASE per fer tot els mousses que volgueu només haureu de canviar el tipus de fruita. L'he treta del programa de ràdio de la "cuina de la Mireia Carbó" del pastisser Lluís Estrada de la pastisseria Canal. Gràcies Mireia i Lluís!
Ingredients: ( Han sortit 11 vasets individuals) però clar, depén de la mida!
- 200 g de suc de llimona (o suc de la fruita que vulgueu menys pinya natural, kiwi i papaya perquè no gelatinitza. La sindria no es recomana perquè és una mica sosa però aneu investigant!)
- 400 g de nata semimuntada
- 100 g de clares a punt de neu
- 120 g de sucre
- 35 g d'aigua mineral
- 4 fulls de gelatina de 2 g cadascuna
Com es fa:
- Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda.
- Escalfem una part del suc de llimona i desfeu la gelatina ( jo per no fer malbé el suc de llimona, he desfet la gelatina amb moooolt de compte al microones) després ho ajuntem amb la resta del suc de llimona.
- Fem un almíbar posant al foc el sucre i l'aigua fins que arrenqui el bull i ho retirem.
- Muntem les clares i un cop està muntant es tira l'almíbar a filet.
- Semimuntem la nata i afegiu-hi el suc de llimona amb la gelatina amb una espàtula de goma o silicona.
- Ara afegim les clares o merengue.
- I es serveix amb el format que es vulgui.
I Bon Profit!
Que bé tenir la recepta base per fer diferents mousse, m'ho apunto i en faré. Fins aviat
ResponEliminaM'agrada aquesta recepte, a veure com surt a les meves mans???
ResponElimina