diumenge, 30 de desembre del 2012

BRAÇ DE GITANO DE NATA AMB TORRÓ DE CREMA

A casa el torró de crema cremada o "yema" no acostuma a sobrar, però enguany tenia una barra que començava a rondar per la nevera i l'havia de convertir en alguna cosa que anès a parar al congelador per anar-la degustant de mica en mica o per alguna visita inesperada. Así és que l'he convertit en aquest boníssim  braç de nata. Mooolt fàcil! Té la gràcia de que sense cremar-lo ja és com si ho estigués de cremat.
Ingredients:
  • torró de crema cremada
  • nata montada
Com es fa:
  1. Es talla mitja barra de torró (per qüestions pràctiques).
  2. I s'estira ben fi amb el corró com es veu a la fotografia.
  3. S'escampa la nata per sobre del torró fi.
  4. S'enrotlla a la manera d'un braç de gitano.
  5. Es guarda al congelador fins el moment de servir-lo.
Bon profit!
Jo vaig tallar rodanxetes per servir-lo amb el café.
Són mides molt petites.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada