Ingredients :
- uns 300 g de melindros (poden ser dels durs)
- un vas de cafè
- 1/2 tasseta de Rom blanc
- 1/2 tassetes de conyac Mascaró
- o una copeta d'Amaretto (licor italià)
- cacau
- 2 ous
- un rajolí de crema de llet
- 2 cullerades de sucre o al gust
- 250 g de formatge Mascarpone
- un pessic de sal
- Preparar el cafè.
- Amb l'ajut de la batedora elèctrica de varetes muntar el formatge amb un rajolí de crema de llet, després afegir el sucre, després els rovells d'ous.
- Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal o un raig de suc de llimona.
- Ajuntar les clares a la crema de formatge amb l'espàtula amb molt de compte.
- Barrejar el cafè amb els licors.
- Remulleu els melindros amb la bareja de cafè i col·loqueu-los a la base del recipient que voleu serviu-lo. Poden ser copes, o safata...
- A sobre escampeu una capa de la crema de formatge.
- Es pot anar fent capes o no.
- Finalment espolvorejar cacau a sobre de la capa de formatge.
- Deixar-lo a la nevera i serviu-lo ben fred.
Segur que és boníssim. I refrescant!!
ResponElimina