Aquest pastís és molt fàcil i et fa quedar bé, sobretot amb els amants de la xocolata. Només necessiteu:
Ingredients:
- 450 grams de xocolata desfeta al bany maria preferiblement xocolata Valor de cobertura
- 5 rovells d’ou
- 100 grams de sucre molt (glas)
- 400 grams de mantega
- 5 clares a punt de neu
- Es desfà la xocolata al bany maria i abans de treure’l jo afegeixo la mantega (poso 200 -250 grams en comptes de 400) i vaig remenant, desprès afegeixo el sucre (poso en comptes de 100 grams 50-60 grams), desprès afegeixo els cinc rovells i per últim, quan tot està molt barrejat uneixo les clares a punt de neu.
- A la nevera.
- Si vols que el pastís quedi dur posa mantega, si vols que quedi "tipus mousse" posa-hi margarina. Aquesta és la meva experiència.
Nota: Quan la Cristina m'envii les fotografies les posaré.
Jo faig el mateix amb un iogurt de mida. Vull provar la vostra recepta, a veure si és millor.
ResponElimina